πŸŽ‰ Doe mee met het Taflan Tourspel 2024! πŸš΄β€β™‚οΈ πŸŽ‰

Heb jij altijd al willen voorspellen wie de winnaars worden van de Tour de France? Dan is dit je kans! Doe mee met het Taflan Tourspel en maak kans op fantastische prijzen. Vul je lijst in met je favoriete renners en scoor punten bij elke etappe!

πŸ”Έ Hoe werkt het?

Kies 25 renners die gedurende de hele Tour de France punten voor je kunnen verdienen.
Voor elke etappe en tijdrit worden punten toegekend aan de top 10 renners.
Volg je punten en vergelijk met andere deelnemers op onze website.

πŸ† Prijzen!
Dagelijkse prijzen voor de beste voorspellingen en extra prijzen voor specifieke posities in de eindstand. Win tot wel €150,- in het individuele klassement en €50,- voor het ploegenklassement!

πŸ’‘ Waarom meedoen?
Door mee te doen aan het Taflan Tourspel steun je direct tafeltennisclub Taflan. Dit spel is een belangrijke bron van inkomsten voor onze club en helpt ons bij het organiseren van trainingen, toernooien en andere activiteiten. Jouw deelname maakt een groot verschil!

πŸ“… Inschrijven?
Schrijf je in op taflan.nl voor 29 juni om 12:00 uur en help mee om van dit jaar een groot succes te maken. Het kost slechts €5,- per lijst en je kunt ook meedoen met een team!

🌟 Steun Taflan, speel mee en win! 🌟

Volg ons op Facebook voor de laatste updates en dagstanden. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar taflantourspel@gmail.com.

Dank je wel voor je steun en veel succes!

meer informatie op www.taflan.nl/tourspel