Deelnemen

Digitaal deelnemen

Om deel te nemen aan het Taflan Tourspel download je hier het deelnameformulier voor 1 lijst.
Je kan ook deelnemen als ploeg. Een ploeg bestaat uit 5 lijsten (van jezelf of verschillende mensen) die samen een ploeg vormen en meedoet aan het ploegenklassement. Hiervoor kan je het deelnameformulier voor 5 lijsten gebruiken. Deze mag je uiteraard ook gebruiken wanneer je met meer dan één lijst meedoet zonder dat deze bij een ploeg horen. Er zit namelijk geen limiet aan het aantal lijsten of ploegen waarmee je deel kunt nemen.
De kosten voor een enkele lijst zijn €5,- per lijst. De kosten voor een ploeg zijn € 2,50 (5 lijsten die samen deel uitmaken van een ploeg kosten dus € 27,50).
Wanneer je je lijst(en) verzonden hebt krijg je een link om de betaling digitaal te voldoen. De lijsten moeten uiterlijk om op 29 juni om 12:00 uur binnen zijn. Ze dienen voor 13:00 uur betaald te worden. We doen ons best om zo snel mogelijk het betaalverzoek te versturen na binnenkomst van de lijsten.

Om op je mobiele apparaat het deelnameformulier te openen heb je de excel app nodig.
Download hier excel voor IOS of download hier excel voor android.

Sommige browsers geven de excel file weer in de browser. Je dient eerst deze file te downloaden voordat je deze kan bewerken.

Offline deelnemen

Mocht je niet digitaal willen of kunnen deelnemen blijft er de mogelijkheid om je deelnameformulier(en), samen met het inschrijfgeld, per post te versturen of op één van de op het deelnameformulier genoemde inleveradressen in te leveren. Die adresgegevens kun je ook vinden in het menu van deze website onder ‘Spelregels’. Je kunt hier het Deelnameformulier Taflan Tourspel 2024 offline deelname

Extra informatie

 

Verstuur je online deelnameformulier(en).

Je krijgt zelf een bevestiging met de ingeleverde lijst. Mocht je deze niet ontvangen hebben hebben wij ook niks ontvangen!









    Lukt het niet via het formulier kan je het formulier ook per e-mail versturen aan taflantourspel@gmail.com