De competitie is weer begonnen

Inmiddels zijn de eerste competitiewedstrijden weer gespeeld. Zowel bij de jeugd als bij de senioren. Het eerste team speelt weer landelijk in de derde divisie. Je kan dus gewoon topwedstrijden komen kijken in de Wis in Langenboom. Kijk op de website onder “competitie” voor het speelschema en de thuiswedstrijden.
Voor Taflan 1 en 2 is het een zwaar seizoen na promotie naar respectievelijk de derde divisie en de hoofdklasse. De andere teams spelen in dezelfde klasse. Bij de jeugdteams is er wel het een en ander verschoven. Topspeler Marco speelt samen met Cevelum in de hoofdklasse bij de jeugd. Samen met Revanche zijn er nog vier extra jeugdteams samengesteld.
Deze jeugdteams zullen de eerste drie thuiswedstrijden in Langenboom spelen op zaterdag ochtend. Dat zijn wedstrijden op 30 september en 7 oktober. Je bent altijd welkom om te komen kijken. En we zorgen ervoor dat je ook nog een kopje koffie of thee kan drinken. De kantine van de wis is dan open.
Het eerst team heeft het zoals beschreven erg zwaar er is inmiddels twee keer ruim verloren en ze zullen alles op alles moeten zetten om niet laatste te worden. Het tweede team begon sterker met twee gelijke spelen. Vooral tegen TVO afgelopen week was dat een erg goed resultaat.
Juan José van er Linden speelt noodgedwongen bij Revanche (nieuwe leden zijn welkom natuurlijk). Na twee wedstrijden hebben ze het daar erg zwaar en staan ze onderaan.
Taflan 3 en 4 doen het beter. Zeker Taflan 3 haalde deze week uit met een 10-0 hierdoor staan ze bovenin. Kampioen worden zal lastig worden. Maar dat zou wel een mooie prestatie zijn.
Het niveau voor de jeugdteams is heel wisselend. Het eerste team speelt in de tweede klasse en mogen proberen zo hoog mogelijk te eindigen. Dat geld zeker ook voor Taflan/Revanche 2 en 3. Voor het vierde team spelend in de beginnersklasse is het nog erg wennen. Maar we hopen dat ze wat wedstrijdjes kunnen winnen. Daan Janssen heeft vorige week zijn eerste wedstrijd gewonnen. Een mooie prestatie.