Geslaagde clinic Bettine Vriesekoop bij Taflan/Gezonderwinkelen.nl

Een door Accountancy & Advies van Dijk mogelijk gemaakte clinic van Bettine Vriesekoop was een groot succes. Naast de tien deelnemers was er ook volop belangstelling uit de omliggende dorpen.

Door tien spelers van Taflan en Smash uit Uden werd er zondag een training gevolgd, gegeven door tafeltennislegende Bettine Vriesekoop. Hierin werd gesproken over de sport en wat je zelf wil bereiken met de slagen die je maakt. Natuurlijk werden ook de alom bekende tafeltennisoefeningen gespeeld.

Ondertussen was ook de regionale pers toegestroomd om te filmen en foto’s te maken. Voor Bettine natuurlijk heel normaal, maar voor ons een vreemde gewaarwording. Na elke oefening werd deze besproken en werd er gekeken naar de volgende oefening.

Na ongeveer anderhalfuur training was het tijd voor een pauze. In deze pauze werd de verjaardag van Rene gevierd. Dit was een moment om weer even op adem te komen. We hadden inmiddels allemaal wel door dat het een zware dag aan het worden was, terwijl we pas op de helft waren.

De tweede helft van de clinic was meer op wedstrijden gericht, maar daardoor niet minder zwaar. Na allerlei anekdotes uit haar tijd in China en haar tijd als topsporter speelden we een aantal wedstrijdjes waarbij we steeds na een paar minuten een andere tegenstander kregen. Ondertussen bleef Bettine tips geven over wat nog beter kan.

Al met al een leuke, vermoeiende en leerzame middag. Een middag waarbij de tafeltennissport volop in de belangstelling stond. Bettine bedankt voor het geven van de clinic en Rene bedankt voor het regelen van deze mooie middag.