IJzersterke start Taflan/Gezonderwinkelen.nl 2

Iedereen heeft natuurlijk kunnen lezen dat Taflan 1 zijn debuut heeft gemaakt in de derde divisie. Het verslag van die wedstrijd komt verderop.

Het tweede team speelt ook dit jaar hoofdklasse. Het team bestaat ook dit jaar uit Joan Arts, Kevin Pluk, Daan Jans en Johan Smits. Een goed begin is het halve werk moeten ze gedacht hebben. Tegen TVO wisten Johan Kevin en Daan meteen een royale overwinning te behalen. Er werd met 1-9 gewonnen. Kevin moest even wakker worden; hij verloor zijn eerste game, daarna was hij onverslaanbaar. Hij won net als Johan al zijn enkelwedstrijden. Alleen Daan verloor één keer.

Het eerste team maakte zijn debuut in de derde divisie. Aangemoedigd door familie en clubleden verloren ze met 7-3. Marco de Klijn wist knap de eerste wedstrijd te winnen waardoor Taflan brutaal op voorsprong stond. Jan van der Linden had na een 1-1 tussenstand twee matchpoints om Taflan weer op voorsprong te zetten. Hij verloor helaas in 5 games. Jan revancheerde zich later nog door één enkelwedstrijd te winnen. Ook Rico won één enkelwedstrijd.

Taflan 3 spelend met Rene van Dijk, Juan José van der Linden en Jurgen vd Broek hadden een prima start. Rene was weer ouderwets in goeden doen. Hij wist al zijn wedstrijden te winnen, Jurgen en Juan wonnen één enkelwedstrijd. Ze wisten met 6-4 te winnen.

Het vierde team van Taflan speelt dit jaar met Wiljan Toonen, Frans de Gruijter en Jan Verstegen. Wiljan was de man van de westrijd met drie overwinningen. Jan won één keer en Frans won helaas geen enkelwedstrijd. Een 5-5 eindstand dus.

Het vijfde team speelt met Riky Sommers, Josina van Ras en Guus Lely. Alleen Riky won twee enkelwestrijden. Taflan 5 verloor met 2-8.

Ook dit jaar speelt de jeugd weer samen met Revanche. Wik van Summeren, Joep Jansen en Dion van Kessel wonnen met 4-6. Van SKF 5. Dion was haar eerste wedstrijd veel te sterk en won zelfs twee games met 11-0. Haar tweede wedstrijd wist ze nipt te winnen. Ook Joep won twee keer. Wik won één enkelwedstrijd.

In Revanche 3 spelen ook nog een aantal jeugdspelers van Taflan. Nienke van der Ven en Tyge van der linden spelen met Mathijs Voets en Siss van den Bogaert. Nienke, Mathijs en Tyge wonnen allemaal één enkelwedstrijd. Als team verloren ze dus met 3-7.

Volgende week heeft team twee het zeker een stuk lastiger een van de favorieten voor de titel komt op bezoek. De overige teams spelen een uitwedstrijd. Waar het nog te vroeg is om iets te zeggen over de verhoudingen tussen de teams.