Jelle Bosman behaalt 3e plek bij TN Open!

Afgelopen zondag organiseerde Tafeltennis Nijmegen na 3 jaar weer het Game 11 – TN Open toernooi. Taflan was vertegenwoordigd met drie spelers: Jelle Bosman, Marco Skwira en Wout Derks.
De spelers waren verdeeld in twee klasses: A en B. Zoals de titel al aangeeft, heeft Jelle Bosman de derde plek in poule B in de wacht weten te slepen. Halverwege de dag moest Jelle nog één wedstrijd winnen om door te gaan naar de halve finale. Ondanks een 10-4 achterstand wist Jelle deze game alsnog te winnen! De halve finale heeft hij vervolgens helaas verloren, maar de wedstrijd daarna was een ware thriller. In 5 games werd deze wedstrijd met minimaal verschil in de vijfde game gewonnen door Jelle. Gefeliciteerd met de derde plek!
Voor Wout Derks was dit het eerste toernooi waaraan hij deelnam. Ook hij was ingedeeld in poule B. Wout heeft laten zien dat hij met lef durfde te spelen en dat heeft hem meteen een paar winstwedstrijden opgeleverd. Super gedaan!
Marco Skwira stond ingedeeld in de B-poule, maar na een aantal winstwedstrijden heeft hij zich op weten te werken naar de A-poule. In deze poule heeft Marco een aantal mooie en spannende wedstrijden gespeeld, maar helaas was de poule het eindstation voor Marco.