Paul Sommers kampioen Taflan/Gezonderwinkelen.nl

Op 19 mei was het weer zover. De Langenboomse tafeltenniskampioenschappen. Er stonden dit jaar maar liefst 14 tafels opgesteld in de Wis. Dit kwam doordat er een grote groep jeugdleden aanwezig was.

We beginnen dan ook met de jeugd 2. Jeugd 2 heeft spelletjes gespeeld in combinatie met wedstrijden. In groepjes van drie werden diverse tafeltennisspelletjes gespeeld. Zo werd onze tafeltennisrobot goed gebruikt en stond er een midi-tafel om op te spelen. Daarnaast werden er twee dubbelwedstrijden gespeeld samen met een van de seniorenleden. Om ca 14:30 was de prijsuitreiking en bleek Tyge van der Linden de meeste punten gescoord te hebben. Zijn broer Nils legde beslag op de tweede plaats.

In de jeugd 1 werd een zevenkamp gespeeld. Spelers van de tafeltennisgroep, dynamictennisgroep en spelers vanuit Smash mochten proberen om eerste te worden. Na een aantal spannende wedstrijden wist Ben van der Horst de titel in de wacht te slepen voor Jochem Klerk.

Naast de enkeltoernooien voor de senioren werd ook een Husseldubbel gespeeld. Bij het dusseldurbbel speelden alle seniorenleden en jeugd 1 spelers mee.  Uiteindelijk kwamen Koos Sommers samen met Heidi Derks tegen Tommie Meulenpas en Riky Sommers in de finale. De finale werd gewonnen door Koos en Heidi.

Naast de eerste prijs bij het husseldubbel heeft Koos ook beslag gelegd op de eerste prijs bij de senioren 3. Frans de Gruijter pakte de tweede plek.

Bij de senioren 2 mochten oud-teamgenoten Pieter Ermers en Juan José van der Linden het in de finale tegen elkaar opnemen om te kijken wie de sterkste was. Pieter Ermers wist uiteindelijk deze prijs te pakken.

In de hoogste seniorenklasse was Rico Baars te sterk voor Marco de Klijn. Alle druk lag dus bij Rico ook ook de titel Langenbooms kampioen van de open klasse te pakken.

Zoals de titel al doet vermoedden lukte dat dus niet. In de finale was Paul Sommers in 3 games te sterk voor Rico Baars. Na een lange en sportieve dag werd er nog gezellig met z’n allen een hapje gegeten en gedronken en ging iedereen moe maar voldaan huiswaarts.

Tussen de middag kregen alle deelnemers en gasten een lunch aangeboden. Deze werd ditmaal gesponsord. Hiervoor hartelijk dank. Na de lunch werd er nog een foto gemaakt omdat we een nieuw tenue en sponsoren hebben. Zonder sponsoren zijn we nergens dus kijk eens op www.taflan.nl om te kijken wie dat zijn.