Taflan 1 en 2 op titelkoers.

We zijn een tijdje weggeweest met de stukjes in de krant. Vanaf nu tot het einde hoop ik deze weer netjes te plaatsen.

Inmiddels zijn we beland in de laatste fase van de competitie. Taflan staat met een wedstrijd meer gespeeld 13 punten voor. De komende wedstrijden moeten ze vooral TN van zich afhouden. Over twee weken spelen ze tegen elkaar. Dat zal een belangrijke wedstrijd worden op weg naar de derde divisie.

Het tweede team had een heel stroef begin. Twee wedstrijden geleden stonden ze nog vier punten achter de nummer één. Inmiddels staan ze negen punten voor op de nummer twee. Als Kevin Pluk, Joan Arts, Johan Smits en Daan Jans geen vreemde uitslagen meer neer zetten mogen ze volgend jaar weer in de hoofdklasse spelen.

Het tweede jeugdteam van Taflan/Revanche staat er ook goed voor. Stan Selten, Tijn Linders, Nienke van der Ven en Siss van den Bogaert staan 10 punten voor op de nummer 2.

Het derde team van Taflan speelde deze week in een uiterste poging om kampioen te worden tegen concurrent Revanche 3. Samen met supersub Gijs Arts. Hij won al zijn wedstrijden. Wiljan Toonen won twee wedstrijden en Jan Verstegen één. Een knappe 4-6 overwinning tegen de waarschijnlijke kampioen.

Taflan vier speelde met Josina van Ras, Riky Sommers en Guus Lely. Deze week verloren ze met 6-4 van de waarschijnlijke kampioen Hutaf. Guus won twee enkelwedstrijden en Riky één ook het dubbel was prooi voor Taflan.

Juan-josé van der Linden dit jaar spelend voor Revanche 1 speelde gelijk. Giel van de Linden en Dries van Zuylen speelde samen met Juan-José gelijk. Juan wist net als Dries één enkelspel te winnen. Giel was in topvorm met drie overwinningen.

Bij de jeugd heeft Taflan/Revanche 1 het zwaar. Marco Skwira was een maatje te groot voor de tegenstander en won zijn beide wedstrijden. Joep wist ook nog één enkelwedstrijd te winnen. Dion Van Kessel en Wik van Summeren kwamen te kort.

Ook Taflan/Revanche 3 wist niet te winnen. Ze verloren met 3-7. Tyge van der Linden en Bruce van den Bogaert zorgen allebei voor één enkel overwinnen. Daan Janssen en Mathijs Voets verloren al hun wedstrijden.