Taflan 1 en 2 vieren kampioenschap

De competitie zit er weer op en we kunnen ons opmaken voor de zomer. Hoewel deze nog niet echt in zicht is weten we wel dat Taflan 1 en 2 kampioen zijn geworden.

Het eerst team speelde continue stabiel. Geen vreemde uitslagen en dat was belangrijk. Paul Sommers, Jan van der Linden, Marco de Klijn en Rene van Dijk wisten op deze manier het kampioenschap binnen te halen.

Directe concurrent TN, met op papier een aantal hele sterke spelers wist niet voldoende te overtuigen. Ook in onderlinge duels was Taflan twee keer te sterk. Volgend jaar spelen ze weer derde divisie. Dit maar zullen ze hun thuiswedstrijden op vrijdag spelen. Iedereen die nieuwsgierig is is welkom om te komen kijken naar tafleltennis op topniveau.

Het tweede team begon de competitie niet overtuigend. Halverwege stonden op een tweede plek. Maar na een hele sterke tweede helft waarin nauwelijks punten werden verspeeld wisten ze toch overtuigend kampioen te worden. Joan Arts, Kevin Pluk, Daan Jans en Johan Smits mogen het in het najaar weer proberen in de hoofdklasse. Een zware opgave, maar niet onmogelijk.

Taflan 3 en 4 wisten beide niet het kampioenschap binnen te halen. Het derde team kwam nog dicht in de buurt, maar Revanche was uiteindelijk te sterk. Volgend seizoen weer een kans!

Het tweede(jeugd) team van Taflan/Revanche liep nipt het kampioenschap mis. Hierdoor blijven ze nog een jaartje in de vierde klasse.

De overige twee jeugdteams zullen ook volgend jaar in dezelfde klasse uitkomen.

Uiteraard zal Taflan in de zomer weer het Taflan tourspel organiseren. De start van de tour is dit jaar op 1 juli.