Taflan 2 handhaaft zich in de hoofdklasse

Het seizoen sit er alweer op voor de tafeltennissers van Taflan. Dit met hoogte en dieptepunten.

Uiteraard beginnen we met de hoogtepunten; Het tweede team van Taflan heeft zich op het laatste moment weten te handhaven in de hoofdklasse. Joan Arts, Kevin Pluk, Daan Jans en Johan Smiths stonden eigenlijk de hele competitie op een vijfde plek en daarmee zouden ze degraderen. Maar door een zeer knappe terechte overwinning op de kampioen in de laatste wedstrijd wisten ze de vierde plek te bemachtigen en mogen daarmee volgend jaar weer hoofdklasse spelen.

Het eerste seniorenteam heeft zich niet weten te handhaven in de derde divisie. Ze spelen volgend jaar weer hoofdklasse. Ook Taflan 3 en 4 wisten geen potten te breken. Ze spelen volgend jaar weer vijfde klasse. Hopelijk kan Taflan 3 met wat geluk promoveren.

Marco Skwira spelend bij Cevelum wist helaas geen kampioen te worden. Hierdoor stopt het team en zal hij volgend jaar van club moeten wisselen. Gelukkig kan hij volgend jaar Landelijk jeugd gaan spelen in Arnhem.

Het eerste jeugdteam van Taflan/Revanche is laatste geworden in de tweede klasse, hetzelfde geld voor Revanche 2. Team 3 en 4 dezen het iets beter met een vierde en derde plek.

Nu is ook het jaar ten einde, en wil Taflan iedereen die dit leest fijne feestdagen wensten en een gelukkig nieuwjaar.

Wil je nu ook weer eens wat meer gaan sporten bijvoorbeeld in het nieuwe jaar kan dat uiteraard. Kijk even op www.taflan.nl voor meer informatie of neem contact op via taflanlangenboom@gmail.com.

Je bent uiteraard welkom om vrijblijvend een keer te komen spelen.