Taflan/gezonderwinkelen.nl 1 schrijft geschiedenis en gaat landelijk spelen.

Op vrijdag 26 november werd de laatste competitieronde gespeeld van de tafeltenniswedstrijden. Het eerste team moest tegen directe concurrent Tafeltennis Nijmegen 1 drie punten halen om de titel in de wacht te slepen. Jan van der Linden, Marco de Klijn en Rico Baars begonnen zenuwachtig aan de wedstrijd. Ze stonden al snel met 3-0 achter. Door het dubbelspel kwam het eerste punt voor Taflan op het scorebord. Er werden nog vele moeizame wedstrijden gespeeld. Toch wisten Jan en Marco beide nog één enkelwedstrijd te winnen. Dat was precies genoeg voor de titel. Hierdoor zal Taflan 1 volgend jaar uitkomen in de derde divisie en hiermee speelt Taflan voor het eerst in de landelijke seniorencompetitie.

Het tweede team wist 6 punten te pakken en moet door inhaalwedstrijden nog even afwachten of ze voldoende punten hebben om volgend jaar ook in de hoofdklasse te spelen. Het derde team van Taflan wist wel voldoende punten te pakken om zich veilig te spelen. Het vierde team is vijfde geworden. Hierdoor moeten ze een klasse terug. Hopelijk komen ze via een andere weg in aanmerking op klassebehoud. Taflan 5 is met een 4-6 verlies op een vierde plek geëindigd.

Het eerste jeugdteam van Taflan/Revanche wist met 8-2 te winnen. Dion van Kessel, Joep Janssen en Wik van Summeren waren te sterk voor Oni 2. Joep en Dion waren niet te verslaan en wisten al hun enkelwedstrijden te winnen. Wik verloor nipt twee wedstrijden. Al met al een keurige overwinning. Hiermee staan ze voorlopig op een tweede plek in de competitie. Voor team 1 staat er nog één ronde op de planning. Het is even afwachten of deze door gaat.

Het tweede jeugdteam van Taflan/Revanche speelde met Mathijs Voets, Caylen Bos en Tyge van der Linden. Tyge was onverslaanbaar en won al zijn enkelwedstrijden. Een zeer knappe prestatie. Mathijs won twee enkelwedstrijden Caylen wist één enkelwedstrijd te winnen.