Taflan/Gezonderwinkelen.nl barst uit haar voegen

Het is bijna letterlijk te nemen. Sinds een paar jaar is Taflan actief aan het werven geslagen en dat betaalt zich uit. Na een rustige periode met spelen is het alweer bijna twee jaar druk met trainen. In de trainingszaal passen eigenlijk maar vijf tafels wanneer je voldoende uitloop wil hebben. Door de tafels te draaien is dat op te rekken naar zes tafels, iets wat de laatste tijd altijd nodig is om iedereen te laten spelen.

Doordat er meer mensen spelen, ontstond ook de behoefte om een weer trainer aan te trekken. Inmiddels heeft Taflan een trainer gevonden en was op 14 februari de eerste training. In de toekomst zal hij de senioren twee keer per maand trainen. Dat er behoefte was aan een trainer bleek wel. Er werden maar liefst acht tafels neergezet om iedereen te laten spelen, dat bleek zelfs niet voldoende.

Door goed door te wisselen, had iedereen de mogelijkheid goed te trainen. De training werd gezellig afgesloten aan de bar. Als het zo door gaat zal Taflan op zoek moeten naar meer ruimte om alle senioren te kunnen laten spelen.