Taflan Tourspel alweer toe aan de 30e editie. Speel ook mee!

Taflan Tourspel
Dit jaar is de 30e editie van het Taflan Tourspel. Speel ook mee!

Ook dit jaar wordt de Tour de France, ondanks het coronavirus, gewoon weer gereden! Dat betekent dat Tafeltennisvereniging Taflan voor jullie natuurlijk ook weer het Taflan Tourspel organiseert. Dat doen we dit jaar alweer voor de 30e keer!

En je hoeft echt niet per sé verstand te hebben van wielrennen. Bij het Taflan Tourspel kan iedereen in de prijzen vallen! Dus nodig je vrienden, familie, buren of collega’s uit om gezellig mee te spelen en wie weet ben jij ook één van die vele prijswinnaars.

Net als afgelopen jaar kun je dit jaar ook weer digitaal meespelen. Lekker makkelijk, snel en je kunt veilig betalen. Kijk voor alle details op de tourspel pagina.

Mocht je niet digitaal mee kunnen of willen spelen dan bieden wij zoals altijd ook de mogelijkheid om je deelnameformulier persoonlijk of via de post in te leveren. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn? Lees dan eens rustig onze spelregels door.

Net als andere jaren moeten de lijsten ontvangen zijn voor aanvang van de Tour de France, en uiterlijk om 12:00 uur.

We hebben dit jaar vier offline inlever adressen:

  • Langenboom: Koos Sommers Vierhoeksweg 28
  • Zeeland: Yvonne van der vorst Melkpad 68
  • St. Hubert: Heidi Derks Edelhert 24
  • Mill: Myllesweerd Kerkstraat 3 (zaterdag van 10:oo tot 12:00). Geen formulieren in de brievenbus. we hebben hier geen toegang tot.

Wij wensen iedereen alvast veel plezier en succes!