Paul Sommers/Taflan gezonderwinkelen.nl herovert Nederlandse titel.

Op zaterdag 13 april vertrokken een achttal Taflanleden naar Veenendaal om deel te nemen aan de NK enkel dynamictennis. Guus Hendriks, Giel Derks en Niels van de Linden deden als jeugdleden voor het eerst mee. De 3 jeugdpoules wisselden hun speelvelden steeds met de A-spelers. Niels trof zware tegenspelers van wie later bleek dat zij de nummers 1,2 en 3 werden van het jeugddeelnemersveld. Niels speelde technisch sterk maar kon de wedstrijden helaas niet van hen winnen. Guus ervoer de kick van het winnen, net niet genoeg voor de kwartfinale. Giel speelde met zijn 6 jaar heel fanatiek en wist iedere wedstrijd wel meer punten te maken, helaas niet genoeg maar deed wel veel ervaring op.

Peter Bax won enige partijen, Gerard Simon had dat geluk helaas niet.
Riky Sommers en Heidi Derks kwamen met driesetters in respectievelijk de D-poule en de C-poule in de halve finale en werden beide 4e van hun poule. Verdiend na een intensieve dynamictennisdag met veel en lange partijen.

Voor de Taflanners was het spannend om naar de finale tussen Tom Maassen en hun eigen Paul Sommers te kijken. Paul won glansrijk met een consistent spel en sterke ballen vlak achter het net. Na een driesetter heroverde Paul de Nederlandse titel en mag hij zich dus een jaar Nederlands kampioen noemen.

Voldaan na een mooie en gezellige wedstrijd dag aten we met elkaar nog een frietje in eetcafé van Sporthal Oost te Veenendaal.