Sterke wedstrijd Taflan/Gezonderwinkelen.nl 1

Taflan 1 moest het opnemen tegen de nummer één van de competitie. Jörgen Bisschops, Rico Baars en Marco de Klijn hadden wat geluk dat de tegenstanders met één invaller speelden. De vorige keer werd er nog met 10-0 verloren, maar dit keer werd er gelijk gespeeld. Jorgen wist één enkelwedstrijd te winnen. Zowel Rico als Marco wonnen twee enkelwedstrijden. Hierdoor stond er een nette 5-5 op het scorebord. Met een vijfde plaats is Taflan 1 volgend jaar verzekerd van een plek in de hoofdklasse.

Het tweede team had een klein wonder nodig om zich te handhaven. Tegen shot speelden Kenny Leijtens, Kevin Pluk en Joan Arts niet onverdienstelijk. Maar ze hadden net niet het geluk dat ze nodig hadden. Ze speelden tegen slechts twee spelers. Kenny won zijn beide wedstrijden. Kevin won één wedstrijd en Joan verloor helaas haar beide wedstrijden. Ondanks de 47 punten die behaald zijn, moet Taflan 2 het waarschijnlijk volgend jaar een stapje lager proberen.

Voor de heren van Taflan drie is de derde klasse wat te hoog gegrepen. Jeno Bongers, Jan Verstegen en Juan-José van der Linden speelden wel een goede laatste wedstrijd.  Juan nam zijn team bij de hand door drie wedstrijden te winnen. Zowel Jan als Jeno wonnen één enkelwedstrijd. Uiteindelijk stond er een mooie 5-5 op het scorebord.

Het vierde team speelde de laatste wedstrijd met Evie Schotanus, Frans de Gruiter en Tiny Arts. Ondanks het harde trainen was Tiny niet in vorm. Hij begon nog goed met een makkelijke overwinning, maar daarna verloor hij beide wedstrijden. Evie wist wel een game te winnen maar kwam niet in de buurt van een overwinning. De sterkste speler aan van Taflan was Frans. Hij won twee wedstrijden. Al met al stond er een 7-3 verlies op het scorebord. Taflan 4 mag volgend jaar opnieuw proberen of ze net als twee seizoenen terug kampioen kunnen worden.