Gezellige afsluiting jeugd Taflan/Gezonderwinkelen.nl

Voor het eerst sinds jaren heeft Taflan weer een paar jeugdteams op de been. In samenwerking met Smash Uden werden er maar liefst 3 jeugdteams geformeerd. Dit voorjaar werd er niet in de reguliere NTTB-competitie gespeeld, maar in de RBW-competitie van afdeling Zuid-West. Op vier zondagen op verschillende locaties hebben onze jeugdteams in hun eigen leeftijdsklasse en op hun eigen niveau wedstrijden gespeeld tegen spelers van een andere club. Hieronder een verslag van de laatste ronde.

Taflan/Smash-speler Jelle kreeg hulp van een andere speler, omdat zijn teamgenoot helaas niet aanwezig kon zijn. De eerste ronde werd met 11-4 verloren en de tweede ronde werd met 7-5 gewonnen.

Het tweede jeugdteam van Taflan/Smash had het lastiger. Ondanks goed spel wisten Luc en Maksas niet te winnen. Achteraf bleek ook dat zij tegen de nummer 1 en 2 van de poule hadden gespeeld, des te knapper dat ze enkele games wisten te winnen.

Ook team 1 had een zware middag. Desondanks wisten Ben, Bas en Jochem, net als team 2, enkele games bijeen te sprokkelen van de nummer 1 uit de poule.

Al met al een erg leuke en gezellige competitieopzet waarbij alle spelers veel wedstrijden spelen op hun eigen niveau. Iedereen keerde huiswaarts met een medaille. Het was mooi om te zien dat onze jeugdspelers in een korte tijd al een grote groei hebben doorgemaakt. De dag werd afgesloten door gezamenlijk een frietje te eten bij de lokale snackbar.