Gelijkspel Taflan/Gezonderwinkelen.nl 4

Het vierde team van Taflan speelde met Frans de Gruiter, Josina van Ras en Evie Schotanus tegen Tik Hard. Na een sterk begin door winstpartijen van Frans en Josina wist Evie net niet haar tweede wedstrijd te winnen.  Na verlies van het dubbelspel bleef de wedstrijd gelijk opgaan. Uiteindelijk wist Frans alle drie zijn enkelwedstrijden te winnen. Josina won twee van de drie enkelwedstrijden. Helaas wist Evie geen punten te pakken. Al met al een 5-5 gelijkspel

Het eerste team verloor met 3-7 van Bit. Rico Baars speelde een prima wedstrijd en won twee wedstrijden. Marco de Klein en Jörgen Bisschops hadden het zwaarder. Jörgen wist geen wedstrijd te winnen. Marco pakte één punt. Ze moeten volgende week nog een paar punten halen om klassebehoud veilig te stellen.

Het tweede team van Taflan moest het opnemen tegen een sterk Hercules. Rene van Dijk, Kevin Pluk en Joan Arts speelden een sterke avond maar dat was niet genoeg voor een overwinning. Vooral Kevin had pech en verloor veel games met minimaal verschil. Joan en Rene wonnen beide twee enkelwedstrijden, waardoor er met 6-4 verloren werd. Door uitslagen van de andere teams zal het lastig worden om degradatie te ontlopen.

Het derde team van Taflan speelde met Wiljan Toonen, Jeno Bongers en Juan José van der Linden. Juan was de sterkste speler aan Taflan kant. Ondanks dat moest hij één enkelwedstrijd aan de tegenstanders laten. Hij won dus twee enkelwedsrijden. Ook Jeno wist nog één wedstrijd te winnen. Uiteindelijk verloor Taflan 4 dus met 3-7.