Taflan/Gezonderwinkelen.nl 2 pakt overwinning           

Het tweede team van Taflan heeft met minimaal verschil gewonnen van een van de concurrenten om degradatie. Joan Arts en Kevin Pluk kregen versterking van Kenny Leijtens. Na een stroef begin kwam Kenny op stoom en wist zijn eerste wedstrijd in vijf games te winnen. Deze vorm gaf hij niet meer uit handen en hij won al zijn enkelwedstrijden. Kevin verkeert nog altijd in een kleine vormcrisis en won slechts één wedstrijd. Dit deed hij wel tegen de beste speler. Joan is al weken in goeden doen, zo ook deze week. Ze won twee enkelwedstrijden makkelijk, helaas ging haar derde wedstrijd verloren. Al met al een 6-4 overwinning.

Het eerste team had een erg lastige avond. Rico Baars, Marco de Klijn en Jörgen Bisschops moeten zo veel mogelijk punten bij elkaar zien te halen om degradatie te voorkomen. Rico, eigenlijk de sterkste man, wist niets te winnen. Dar gold niet alleen voor Rico, maar voor alle Taflanners. Door opgave van een van de tegenstanders behaalde Taflan één punt. Taflan 1 verloor dus met 9-1.

Het derde team verloor geflatteerd met 9-1. Juan José van der Linden wist dat ene puntje binnen te slaan. Wiljan Toonen en Jeno Bongers waren beide vaak dichtbij een overwinning maar, wisten niet te winnen. Jeno verloor al zijn enkelwedstrijden in vijf games en Wiljan verloor twee wedstrijden in vijf games. In totaal verloor verloren ze maar liefst zes wedstrijden in vijf games.

Taflan 4 deed het iets beter. Josina van Ras, Frans de Gruijter en Tiny Arts verloren ook, maar slechts met minimaal verschil. Josina kwam deze week te kort en verloor al haar wedstrijden. Aan Taflankant was Tiny deze week het sterkst met twee overwinningen. Frans won één enkelwedstrijd. Samen wonnen ze ook het dubbelspel waardoor er een 6-4 verlies als eindstand op het scorebord kwam te staan.