Tweede ronde jeugdcompetitie Taflan/Gezonderwinkelen.nl gespeeld

Op zondag 24 maart is er weer een ronde van de jeugdcompetitie gespeeld. De teams van Taflan/Smash behaalden wisseldende resultaten. Taflan 1 wist één wedstrijd te winnen met 9-6 en verloor een ronde met 7-8.  Het tweede jeugdteam speelde ook twee wedstrijden. Één werd er met 11-4 verloren en de andere werd met 5-10 verloren. Het derde en laatste jeugdteam wist één wedstrijd keurig met 9-6 te winnen. De tweede wedstrijd ging met 4-11 verloren.

Ook de senioren hadden het lastig. Taflan 1 speelde met Jörgen Bisschops, Marco de Klijn en Rico Baars. Er werd een overwinning verwacht voor Taflan. De kopman was echter niet in vorm. Rico verloor al zijn wedstrijden. Jorgen won één wedstrijd en Marco twee. Hierdoor stond een 7-3 verlies op het scorebord.

Het tweede team speelde een prima wedstrijd. Rene van Dijk, Joan Arts en Kevin Pluk wisten net niet te winnen. Kevin was de pechvogel van de avond. Hij verloor twee keer met minimaal verschil in de vijfde game. Gelukkig wist hij ook één wedstrijd te winnen. Rene van Dijk won ook één wedstrijd. Joan was de sterkste Taflanner; zij won twee enkelwedstrijden en samen met Kevin het dubbelspel. Uiteindelijk resulteerde dat in een 5-5 einduitslag.

Het derde team speelde met Jan Verstegen, Jeno Bongers en Juan José van der Linden. Juan was de sterkste man aan de kant van Taflan met twee overwinningen. Jan wist geen punten te paken. Jeno zorgde voor het laatste Taflan punt. Een 7-3 verlies dus.

Het vierde team moest al om 19:15 beginnen in Nijmegen. Tegen Akris speelden Frans de Gruiter, Tiny Arts en Evie Schotanus. Evie was dicht bij haar tweede overwinning, maar ze verloor haar eerste wedstrijd met 11-9 in de vijfde game. Tiny had vooral de eerste wedstrijd pech. Drie games gingen met minimaal verschil naar de tegenstander. Daarna wist hij nog wel één enkelwedstrijd te winnen. Man van de avond was echter Frans. Hij won al zijn wedstrijden en samen met Tiny het dubbel. Hierdoor stond er dus een 5-5 stand op het scorebord.