Gelijkspel voor Taflan/gezonderwinkelen.nl 1

Het eerste team moest het opnemen tegen de nummer laatst van de competitie. Rico Baars, Jörgen Bisschops en Marco de Klijn hadden een lastige avond.  Na een goede start van Marco en Rico kwam TVO terug tot 3-3. Daarna ging het gelijk op. Rico wist twee enkelwedstrijden te winnen net als Marco. Jörgen kwam dichtbij een overwinning maar verloor helaas al zijn wedstrijden. Door winst in het dubbel stond er dus een 5-5 stand op het scorebord.

Het tweede team moest het opnemen tegen het sterke Oni. Rene van Dijk, Joan Arts en Kevin Pluk bleven lang bij, maar moesten uiteindelijk een minimaal verlies toestaan. Kevin en Joan stonden geconcentreerd te spelen en wisten beide twee enkelwedstrijden te winnen. Rene kwam vaak in de buurt en had zelfs matchpoints in twee van de drie wedstrijden, maar verloor beide nipt in 5.

Taflan drie moest het opnemen tegen een van de kampioenskandidaten. Wiljan Toonen, Jan Verstegen en Juan José van der Linden speelden tegen een tegenstanderd die een maatje te groot was. Jan wist slechts één game te winnen en Wiljan won ook slechts twee games. Juan wist de eer te redden door één wedstrijd te winnen. Hierdoor stond een 1-9 verlies op het scorebord.

Taflan vier, spelend met Frans de Gruiter, Evie Schotanus en Josina Schotanus, had een zware avond tegen HTTC. Evie kwam dicht bij haar tweede overwinning en verloor een wedstrijd met 6-11 in de vijfde game. Frans en Josina wisten beide wel één enkelwedstrijd te winnen waardoor ze met 2-8 verloren. Al met al weer een zware week voor Taflan.