Eerste winstpartij voor Evie bij Taflan/gezonderwinkelen.nl 4

Het vierde team moest op vrijdag spelen tegen Tik Hard in Wamel.  Josina van Ras, Tiny Arts en Evie Schotanus speelden een goede wedstrijd en wisten deze met 7-3 te winnen. Ondanks deze ruime overwinning wist geen enkele Taflanner drie wedstrijden te winnen. Josina en Tiny wonnen beide twee enkelwedstrijden. Evie en Josina wisten samen ook het dubbelspel te winnen. Dit was een knappe prestatie. Het hoogtepunt van de avond was de winstpartij van Evie.  Ze won haar eerste seniorenwedstrijd.

Het tweede team speelde net als team 4 in Wamel. Joan Arts, Rene van Dijk en Kevin Pluk moesten zo veel mogelijk punten halen. Joan en Rene speelden goed en wonnen beide twee enkelwedstrijden. Kevin had niet zijn avond en verloor alle enkelwedstrijden. Samen met Joan wist hij wel het dubbelspel te winnen. De punten werden dus verdeeld wat de eindstand op 5-5 bracht.

Taflan 1 speelde op zaterdag tegen BIT uit Ede. Jan van der Linden, Marco de Klijn en invaller Kevin Pluk hadden een zware dag tegen het sterke BIT.  Na een 4-0 achterstand wist Kevin het eerste punt binnen te slaan. Marco speelde daarna twee sterke wedstrijden die hij wist te winnen. Jan, nog altijd niet helemaal fit, had pech; op matchpoint in de laatste wedstrijd moest hij geblesseerd opgeven. Taflan 1 verloor dus met 7-3.

Taflan 3 speelde met Jan Verstegen, Jeno Bongers en Wiljan Toonen tegen het sterke Revanche. Het beloofde vooraf een zware avond te worden. Jeno bracht Taflan al snel op het scorebord waardoor ze in ieder geval met één punt naar huis gingen. Daarna was het wachten tot de achtste wedstrijd, waarin Wiljan een tweede punt voor Taflan binnensloeg. Dat was ook het laatste wapenfeit van Taflan. Er werd met 8-2 verloren.