Geslaagd mixeddubbeltoernooi Taflan/Gezonderwinkelen.nl

Na afwezigheid van één jaar, organiseerde Taflan weer het mixeddubbeltoernooi. Veel oude bekenden waren aanwezig. Door achttien dubbel van zeven verschillende verenigingen werd er gestreden in drie klasses om de eerste plek.

Voor de middag waren er in de A/B-klasse voorrondes gespeeld. De beste zes koppels belandden in de A-klasse en streden om de prestige van de eerste plek. De rest ging naar de B-klasse.

Alle Taflankoppels in de A/B-klasse wisten uiteindelijk de A te bereiken. Dat waren titelverdedigers Paul Sommers/Nikki Pluk aangevuld met Koos Sommers/Heidi Derks en Joan Arts/Kevin Pluk. In de C-klasse speelden nog Tim Schotanus/ Josina van Ras en Gerard Simon/Amika de Kroon.

Geen van de koppels in de C-klasse wist een prijs te bemachtigen. Koos en Heidi hadden een goede start van de dag, maar in de A-klasse leek het wel of de dag te lang duurde en eindigde ze op een vijfde plek. Joan en Kevin kwamen toen pas op stoom. Door winst in de laatste twee wedstrijden eindigde ze op een keurige vierde plek. De winst ging naar een Taflankoppel: Paul en Nikki verdedigden hun titel met succes.

Al met al een sportief en gezellig toernooi waarbij iedereen moe maar voldaan weer naar huis ging.