NIEUW! Dynamictennis voor jeugd van 5 t/m 15 jaar

Vereniging Taflan start vanaf september 2018 met een jeugdtraining voor dynamictennis. Deze is op zondagochtend van 10 tot 11 uur in sporthal De Wis in Langenboom. De jeugdtraining is voor de leeftijden 5 t/m 15 jaar.

Wat is dynamictennis?

Dynamictennis is een combinatiesport waarbij tennis, tafeltennis en badminton wordt gecombineerd. Er wordt gespeeld met korte, lichte tennisrackets en foamballen op een badmintonveld met een laag net volgens de oude tafeltennisregels. Door deze combinatie ontstaat een leuke, dynamische sport die door iedereen gespeeld kan worden, of je nu oud of jong bent!

Meld je snel aan!

De eerste training start op zondag 2 september 2018 en er is plek voor 20 kinderen. De laatste training van 2018 is 16 december. Je mag drie keer gratis en vrijblijvend meedoen. Zelf zorg je voor sportkleding, sportschoenen voor in de zaal en een bidon met water. Taflan zorgt voor de rackets. Aanmelden kan via taflandynamictennis@gmail.com of 06-31903292. Wees er snel bij want de eerste aanmeldingen zijn al binnen!

Ben je ouder dan 15 en wil je graag dynamictennissen dan ben je van harte welkom van 10.30 tot 12 uur eveneens in de Wis in Langenboom. Op dit tijdstip spelen de volwassenen.