Goed begin Taflan/Gezonderwinkelen.nl

Na een lange zomerstop is de tafeltenniscompetitie weer begonnen. Dit jaar wordt er geen dubbel gespeeld, waardoor er slechts negen wedstrijden op het formulier staan. Van de vijf teams wisten vier teams een overwinning te behalen.
Taflan 1, dit jaar bestaande uit Joan Arts, Kevin Pluk, Daan Jans en Johan Smits. Johan als sterspeler deed niet mee. Daan, Kevin en Joan mochten het meteen opnemen tegen misschien wel de concurrent voor de titel. Na een heel stroef begin werd er uiteindelijk met 6-3 gewonnen. Alle spelers wisten twee wedstrijden te winnen. Een goede start, maar de competitie is nog lang.
Het tweede team speelde met Marco de Klijn, Jan van der Linden en Rene van Dijk. Tegen het sterke TVO werd ook hier een mooie slag geslagen om ook hier misschien wel kampioen te worden. Jan en Marco waren een maatje te groot voor TVO. Rene won één enkelwedstrijd. Hierdoor stond een mooie 7-2 op het scorebord.
Het derde team, uitkomend in de derde klasse had ook een prima start. Wiljan Toonen, Jurgen van den Broek en Juan José van der Linden speelde een sterke wedstrijd. Jurgen had in zijn wedstrijd een stroeve start en begon met een vijfsetter. De uitslag van de vijfde set was opmerkelijk: hij won deze set met 11-0. Zowel Juan-José als Jurgen wonnen alle wedstrijden Wiljan won één keer waardoor een mooie 7-2 overwinning werd behaald.
Ook het vierde team van Taflan wist de wedstrijd te winnen. Jan Verstegen, Tiny Arts en Frans de Gruijter wonnen met 6-3 van Herpen. Jan was de sterkste aan Taflan kan met maarliefst drie overwinningen. Tiny won twee keer en Frans won één wedstrijd.
Alleen het vijfde team ging onderuit. Riky Sommers, Guus Lely en Josina van Ras verloren met minimaal verschil. Ondanks dat de uitslag een 4-5 verlies was, werd er slechts één wedstrijd in vijf games gespeeld. Riky was de sterkste Taflanner met twee overwinningen, Guus en Josina wonnen beide één keer.