Taflan/Gezonderwinkelen.nl 4 krijgt versterking

Gijs Arts speelde zijn eerste competitiewedstrijd voor Taflan 4. Samen met zijn vader Tiny Arts mocht hij naar Nijmegen toe om te laten zien hoe goed hij nog altijd is. Gijs bewees dat hij nog altijd prima een bal kan slaan. Hij won al zijn enkelwedstrijden en was de sterspeler aan Taflan-zijde. Tiny won ook één enkelwedstrijd. Er werd dus verloren met 5-4. Tiny zal wat extra trainingsuurtjes moeten volgen om zijn zoon bij te houden.
Taflan 2 speelde tegen BIT.nl uit ede. Kenny Leijtens, Rene van Dijk en Marco de Klijn wisten in Ede hun tweede overwinning te behalen. Marco was een maatje te groot en won alle drie zijn enkelwedstrijden. Kenny won twee keer en Rene won één wedstrijd. Taflan 2 blijft dus voorlopig ongeslagen met een 3-6 overwinning.
Riky Sommers, Josina van Ras en Guus Lely waren een maatje te klein voor Smash 2. Er werd verloren met maar liefst 9-0. Guus was twee keer dicht bij een overwinning. Ook Josina was wist er één keer een vijfde game uit te slepen, maar helaas werd er niks gewonnen.
Taflan 1 en 3 kwamen deze week niet in actie. Deze teams mogen de komende weken dus een extra wedstrijd spelen.
Taflan 1 zal volgende week al op donderdag spelen tegen Trumelo; een lastige tegenstander en een concurrent voor het kampioenschap. Op vrijdag mag het tweede team het opnemen tegen het op papier zwakke TCB, ze moeten zich uiteraard wel bewijzen. Taflan 3 is ook volgende week vrij en hoeft dus (nog) niet te spelen. Het vierde team moet het opnemen tegen GTTC uit Groesbeek een erg lastige tegenstander. Als laatste mag Taflan 5 punten proberen te pakken tegen TT Nijmegen.