Taflan/Gezonderwinkelen.nl 2 pakt ruime overwinning

Het tweede team moest het in Langenboom opnemen tegen TCB uit Beuningen. Jan van der Linden, Marco de Klijn en Jorgen Bisschops speelden een prima wedstrijd. Ze hadden een gelukje dat de tegenstanders slechts met twee man speelden. Marco en Jan wisten beide alle twee de enkelwedstrijden te winnen. Jorgen won één keer. Al met al een ruime 8-1 overwinning.
Taflan 1 moest het openemen tegen een concurent voor de titel. Johan Smits, Kevin Pluk en Daan Jans speelden tegen Trumelo 1. De wedstrijd ging gelijk op, toch wist Taflan de overwinning te pakken. Johan en Daan wonnen twee enkelwedstrijden. Kevin won er één. Taflan ging met een 4-5 overwinning weer terug naar huis.
Het vierde team van Taflan speelde ook een spannende wedstrijd. Jan Verstegen, Tiny Arts en Frans de Gruijter speelden een spannende wedstijd. Helaas ging die wedstrijd net met 4-5 verloren. Jan was de sterkste Taflanner met twee overwinningen. Zowel Frans als Tiny wisten één wedstrijd te winnen.
Taflan vijf had het net als vorige week heel zwaar. Een enkele keer waren ze dicht bij een overwinning. Toch moesten Riky Sommers, Josina van Ras en Guus Lely toestaan dat Tafeltennis Nijmegen alle punten mee naar huis nam. Er werd dus met 0-9 verloren.
Taflan 1 mag volgende week op bezoek bij Kracht en Vriendschap. Wederom geen makkelijke wedstrijd. Het tweede team ontvangt thuis SKF uit Veenendaal bij SKF spelen een aantal heel sterke spelers. Na twee weken niet gespeeld te hebben, mag het derde team thuis tegen BIT uit Ede spelen. Het vierde team speelt tegen het sterke Smash. Ze zullen vol aan de bak moeten. Het vijfde team heeft tegen TCB een makkelijkere tegenstander dan afgelopen weken. Hopelijk weten ze nu wel punten te pakken.