Het sprookje is over voor Taflan/Gezonderwinkelen.nl 1

Het was een mooi seizoen. Voor het eerst een herenteam in de derde divisie. Vooraf was duidelijk dat handhaving al zo goed als onmogelijk zou zijn. Dat is ook gebleken. In de laatste wedstrijd speelden Rico Baars, Jan van der Linden en Marco de Klijn tegen Megacles. Kansen om punten te pakken waren er wel, maar er werd met 0-10 verloren. Volgend jaar mogen ze het weer in de hoofdklasse proberen.
Het tweede team moest nog één punt pakken om zeker te zijn van klasse behoud. Dat bleek niet zo’n probleem te zijn. Kevin Pluk, Daan Jans en Johan Smiths speelden een degelijke laatste wedstrijd. Er werd met 6-4 gewonnen. Wederom een vierde plek. Volgend jaar derde?
Het derde team speelde met z’n tweeden de laatste wedstrijd. Jurgen van de Broek en Juan José van wisten alleen het dubbel te winnen. Ook hier was dit voldoende voor klasse behoud.
Taflan 5 speelde de derby tegen Mitac uit Mill. Er werd met 2-8 gewonnen. Riky was ouderwets op dreef met drie overwinningen. Net als Guus Lely. Josina van Ras won helaas maar één enkelwedstrijd.
Het eerde jeugdteam heeft ook een mooie overwinning behaald. Hierdoor maken ze volgende week nog een kleine kans op het kampioenschap. Dion van Kessel, Wik van Summeren en Joep Janssen wonnen met 8-2. Dion en Joep wonnen beide al hun wedstrijden. Wik verloor helaas twee keer.
Voor het tweede jeugdteam van Taflan/Revanche speelde Nienke van der Ven en Siss van den Bogaert. Nienke was de sterkste aan Taflan kant met twee overwinningen. Siss won één enkelwedstrijd. Er werd uit eindelijk met 7-3 verloren.
Al met al was het een goede competitie voor Taflan. De meeste teams hebben zich keurig weten te handhaven. Derde divisie bleek voor het eerste team een stapje te hoog, en volgend jaar mogen ze het weer in de hoofdklasse proberen.
Er staat echter nog wel wat op het spel. Het eerste jeugdteam kan kampioen worden als ze winnen met 8-2 van Oni. Dat zal echter lastig worden. De vorige keer werd er met 6-4 gewonnen.