Royale overwinning Taflan/Gezonderwinkelen.nl 3

Het derde team spelend met Rene van Dijk, Jurgen vd Broek en Juan José van der Linden hadden een goede avond. In Nijmegen werd er met 2-8 gewonnen van de studenten van Akris. Alleen Juan-José moest toestaan dat Akris nog punten in Nijmegen hield. Rene en Jurgen wonnen beide al hun wedstrijden.

Het eerste team speelde op zaterdag in Hilversum. Jan van der Linden, Marco de Klijn en invaller Kevin Pluk hadden een zware dag. Marco was één wedstrijd dichtbij een overwinning, maar wist helaas niks te winnen. Kevin maakte zijn debuut in de derde divisie en was een paar keer dicht bij de overwinning in een game maar was een maatje te klein. Jan wist wel twee enkeloverwinningen te behalen. Al met al een 8-2 verlies dus.

Taflan twee had een zware avond tegen op papier zwakkere TVO. Johan Smiths, Daan Jans en Joan Arts verloren met 4-6. Johan was ouderwets sterk met drie overwinningen. Daan zorgde voor het vierde punt.

Taflan 4 speelde tegen Herpen. Herpen trad aan met een invaller en slechts met twee man. Een mooie kans om veel punten te pakken. Toch was het een lastige avond. Alleen het dubbelspel en één enkelspel werden gewonnen. Door de drie gratis punten mocht Taflan toch 5 punten mee naar huis nemen.

Ook het vijfde team speelde tegen Herpen. En ook dit team mocht vijf punten mee naar huis nemen. Riky Sommers, Guus Lely en Josina van Ras waren hier voor verantwoordelijk. Hoofd verantwoordelijke was Riky met drie enkel overwinningen. Ook Guus won één enkelspel. Daarnaast werd het dubbelspel gewonnen.

Het eerste jeugdteam blijft het goed doen. Joep Janssen, Dion van Kessel en Wik van Summeren wonnen met 6-4 van SKF. Dion was erg goed deze week met drie overwinningen. Joep en Wik wonnen beide één keer. Ook werd een dubbelspel gewonnen.

Het tweede jeugdteam speelde met Tyge van der Linden, Nienke van der Ven, Siss van den Bogaert en Mathijs voets. Ze verloren met 8-2. De twee punten werden knap door Tyge en Mathijs binnen geslagen.

De komende week zal een zware week worden voor Taflan. Alle teams krijgen zware tegenstanders op bezoek. Je kan uiteraard volgende week weer lezen hoe dat is afgelopen.