Maak kennis met Taflan/Gezonderwinkelen.nl

Als je dit leest zie je waarschijnlijk regelmatig de uitslagen van Taflan voorbij komen. En misschien denk je wel het is wel leuk om ook eens te komen tafeltennissen? Dat begrijpen we heel goed, het is immers een hele leuke sport.

Naast tafeltennis speelt Taflan ook dynamictennis. Dat is een soort tennis op een badmintonveld. Ook heel leuk om te doen en een erg intensive sport op hogere niveaus.

We bieden aan om tot het eind van het seizoen voor een klein bedrag te komen spelen. Voor het tafeltennis is dat €15 en voor dynamictennis €10 euro. Maar wat krijg je er dan voor terug? Tot eind mei wordt er gespeeld; voor tafeltennis geldt dat de jeugd op donderdag van 17:45 tot 18:45 speelt. De senioren spelen van 20:00 tot 21:30. Dynamictennis wordt gespeeld van 10:00 tot 11:00 voor de jeugd en 11:00 tot 12:30 door de senioren. De jeugdspelers bij zowel tafeltennis als dynamictennis trainen onder begeleiding van een gediplomeerd trainer. Hierdoor leer je meteen de juiste techniek. Uiteraard vinden wij plezier ook belangrijk en hopen we dat we de trainingen ook leuk aankleden.

Voor de senioren is het iets anders. De senioren tafeltennissers spelen om de week onder begeleiding van een trainer. Bij dynamictennis spelen we onderling wedstrijdjes, maar er is altijd iemand aanwezig om je op weg te helpen.

Heb je verder nog iets nodig? Als je langs komt met sportkleding en sportschoenen heeft Taflan de materialen te leen. Zowel dynamictennis rackets als tafeltennis batjes. We zouden het wel op prijs stellen als je laat weten dat je wil komen via taflanlangenboom@gmail.com

Mocht spelen tot het einde van het seizoen toch te lang zijn ben je ook welkom om een keer mee te komen spelen. Mocht je nog wat meer over de club willen weten kijk dan op www.taflan.nl