Jeugd Taflan/gezonderwinkelen.nl 1 wordt titelkandidaat

We zijn bijna halverwege de competitie en het eerste jeugdteam spelend met Joep Janssen, Wik van Summeren en Dion van Kessel behaalde weer een overwinning. Wik speelde een zeer sterke wedstrijd en won twee enkelwedstrijden. Ook Joep won twee keer. Dion wist helaas maar één enkelwedstrijd te winnen. Door deze mooie 6-4 overwinning staan ze nu 6 punten voor op de nummer twee.
Het eerste seniorenteam mocht naar Sittard toe. Sittard is een van de titelkandidaten en het beloofde dus een zware wedstrijd te worden. Toch wisten Jan van der Linden, Marco de Klijn en Rico Baars twee punten mee naar huis te nemen. Jan en Marco wonnen beide één enkelwedstrijd.
Ook het tweede team had een lastige avond. Tegen het sterke SKF moesten ze punten sprokkelen. Johan Smits, Daan Jans en Kevin Pluk hadden het zwaar maar wisten knap drie punten te behalen. De sterkste speler van Taflan was Kevin met twee zeer knappe overwinningen in het enkelspel. Ook Johan won één keer.
De overige Taflanteams waren vrij deze week. Volgende week wordt alweer de vijfde wedstrijd gespeeld en zitten we op de helft van de competitie. Dat is een goed moment om de tussenstand op te maken.
Vooruitkijkend naar de volgende wedstrijd zal Taflan 1 punten moeten pakken tegen Megacles. Hopelijk zit er een kleine overwinning in. Het tweede team moet een goede score neerzetten tegen Akris om bovenin mee te blijven spelen. Na de verzette wedstrijd van vorige week mag Taflan 3 zich revancheren tegen de huidige koploper ONI. Ook het vierde team moet naar ONI toe en moet een goede uitslag neerzetten om degradatie te ontlopen. En Taflan 5 mag het opnemen tegen Mitac. De onderlinge stand is momenteel 26-25 in het voordeel van Taflan. Het beloofd dus een zeer spannende wedstrijd te worden.