Taflan/gezonderwinkelen.nl 4 wint derby

Hoewel de gemeente Mill niet meer bestaat blijft de wedstrijd tegen Mitac de enige echte derby voor Taflan. Het vierde team speelde met Wiljan Toonen, Jan Verstegen en Frans de Gruiter tegen Mitac 1. Wiljan liet zien goed in vorm te zijn met drie overwinningen. Jan wist twee wedstrijden te winnen en Frans won één wedstrijd. Hierdoor wist Taflan met 6-4 te winnen.

Het eerste team speelde tegen Irene uit Tilburg. Er was een kansje op de eerste overwinning in de derde divisie. Jan van der Linden, Rico Baars en Marco de Klijn verloren echter nipt met 4-6. Jan en Rico wonnen beide twee enkelwedstrijden.

Het tweede team speelde tegen Cevelum 1. Joan Arts, Kevin Pluk en Daan Jans boden knap tegenstand aan een sterke tegenstander. Helaas ging de wedstrijd met 6-4 verloren. Joan en Kevin wonnen één enkelwedstrijd. Daan won er twee.

We gaan door met het vijfde team omdat het derde team zijn wedstrijd moest verzetten. Taflan 5 had een zware dag. Josina van Ras en Guus Lely verloren moesten met zijn tweeën de eer hoog proberen te houden. Helaas verloren ze met 0-10.

Het eerste jeugdteam speelde met Joep Janssen, Wik van Summeren en Dion van Kessel. Joep was de sterkste speler van de dag en wist al zijn wedstrijden te winnen. Ook Dion won twee wedstrijden. Wik wist knap één enkelwedstrijd te winnen. Na drie wedstrijden staan ze bovenaan. Hopelijk weten ze dit vast te houden.

Komende week zal met name Taflan 2 een zware week krijgen ze spelen tegen SKF, de favoriet voor de titel. Als er een goede uitslag wordt neergezet handhaaft Taflan zich knap bovenin. Ook het eerste team moet tegen de koploper en zullen met elk puntje tevreden zijn. Ook het derde team speelt tegen de koploper en mag zich proberen te revancheren voor het verlies van de vorige wedstrijd. De overige seniorenteams zijn vrij. Het eerste jeugdteam krijgt de kans om een mooie score neer te zetten, en mogelijk hun koppositie te versterken tegen ONI. Het tweede jeugdteam zal een zware wedstrijd moeten spelen tegen het op papier veel sterkere HTTC.