Kan Taflan/Gezonderwinkelen 2 de titel pakken?

Deze week speelde alleen het tweede team van Taflan. Er werd een uitwedstrijd tegen Bit uit Ede gespeeld. Daan Jans, Kevin Pluk en Johan Smits moesten het opnemen tegen de favorieten voor de titel.

Daan begon de eerste wedstrijd. Na ongeveer anderhalve game leek hij kansloos te zijn om de wedstrijd te winnen. Uit het niks draaide de wedstrijd om en wist hij deze wedstrijd erg knap naar zich toe te trekken. Kevin moest het daarna opnemen tegen de op papier sterkste speler uit de competitie. Kevin speelde erg sterk en wist zowaar de eerste set te winnen. Daarna werd het steeds moeilijker en verloor hij uiteindelijk in vier games.

Door winst van Johan en het dubbelspel met Daan en Kevin kwam Taflan uiteindelijk op een 1-3 voorsprong. De wedstrijd bleef daarna spannend tot het eind en er werd een mooie uitslag neergezet. Het eindresultaat was een 5-5 stand waarmee Taflan een mooie voorsprong heeft op Bit.  Uiteindelijk heeft Daan twee enkelwedstrijden gewonnen en Johan en Kevin beide één. Er zijn nu vier van de tien wedstrijden gespeeld. Taflan 2 maakt zeker kans om kampioen te worden, maar het zal nog lang een spannende competitie blijven.