Mooie overwinning voor Taflan/Gezonderwinkelen.nl 4

Het vierde team van Taflan heeft een mooie tweede overwinning behaald. Jan Verstegen, Tiny Arts en Frans de Gruiter speelden een mooie wedstrijd. Jan was op dreef en won al zijn wedstrijden. Ook frans was goed bezig en was de op één na sterkste met twee overwinningen. Tiny had wat pech en verloor twee enkelwedstrijden. Er werd dus met 7-3 gewonnen.

Het eerste team boekte een mooie overwinning op BIT. Jan van der Linden, Marco de Klijn en Jörgen Bisschops speelden een stabiele wedstrijd. Na een sterke avond behaalde ze een 7-3 overwinning. Jan was ouderwets op dreef en behaalde drie overwinningen. Marco verloor een enkelwedstrijd. Jörgen won één enkelwedstrijd. Samen met het dubbel won Taflan 1 dus met 7-3.

Het derde team speelde tegen concurrent Cevelum. Jurgen van de Broek, Juan José van der Linden en Jeno Bongers hadden voor het eerst een lastige avond. Na een half uur spelen stonden ze met 0-2 achter. Na een 2-2 tussenstand wist Taflan met 6-4 te winnen. Jurgen en Juan wonnen beide twee enkelwedstrijden. Jeno won er één. Het blijft een spannende competitie, maar dit is een mooie uitslag.

Taflan 5 was het enige team dat deze week verloor. Riky Sommers, Josina van Ras en Guus Lely speelden tegen een sterke tegenstander. Riky speelde goed en won twee enkelwedstrijden. Ook Guus komt steeds beter in vorm en won één enkelwedstrijd. Al met al een 7-3 verlies voor Taflan 5.