Maximale score Taflan/Gezonderwinkelen 3

Na de degradatie van vorig jaar blijft het derde team van Taflan optimaal presteren. In de derde wedstrijd werd de maximale score behaald. Juan Jose van der linden, Jeno Bongers en Jurgen vd Broek wonnen met 0-10 van Hutaf. Na drie wedstrijden lijkt het kampioenschap tussen Taflan en Cevelum te gaan.  Op 28 februari spelen Taflan en Cevelum tegen elkaar, dan kan er gekeken worden of één van de twee teams zich alvast mag voorbereiden op het kampioenschap.

Het eerste team speelde tegen de favoriet voor de titel. Jan van der Linden, Rene van Dijk en Jorgen Bisschops hadden een zware avond. Rene kwam te kort in deze wedstrijd. Jörgen was een paar keer dichtbij een overwinning, maar wist ook niet te winnen. Jan was de enige Taflanner die punten wist te scoren. Hij won twee enkelwedstrijden. Al met al een 8-2 verlies.

Het tweede team blijft goed presteren. Dit keer speelde Daan Jans, Johan Smiths en Joan Arts. Johan bleef als kopman makkelijk ongeslagen. Na een 0-3 voorsprong verloren Joan en Daan het dubbelspel. Naast Johan won Daan ook al zijn enkelwedstrijden. Joan verloor één partij nipt in de vijfde game. In de laatste wedstrijd nam ze revanche en won ze knap met 12-14 in de vijfde game na een 10-8 achterstand.

Voor Taflan 4 speelden zoals gewoonlijk Jan Verstegen, Tiny Arts en Frans de Gruiter. Hutaf bleek echter een maatje te groot voor Taflan. Alleen Jan en Frans wisten een game te winnen. Een wedstrijd om snel te vergeten.

Ook het vijfde team verloor hun wedstrijd. Riky Sommers, Guus Lely en Josina van Ras boden goed partij, maar moesten uiteindelijk nipt toestaan dat TCB met de winst naar huis ging. Riky was de sterkste Taflanner: ze won twee enkelwedstrijden en samen met Guus het dubbel. Josina zorgde voor het laatste punt in het enkelspel. Er werd dus met 6-4 verloren.