Knappe overwinning Taflan/Gezonderwinkelen.nl 4

Het vierde team speelde tegen Sethone. Sethone had vorige week met 10-0 gewonnen, waardoor dit een heel moeilijke wedstrijd leek te worden. Frans de Gruiter, Jan Verstegen en Tiny Arts speelden een sterke wedstrijd. Na twee wedstrijden stond Taflan met 0-2 achter. Jan bracht het eerste punt op het scorebord voor Taflan.  Daarna stoomde Taflan door naar een 6-4 overwinning. Jan en Tiny wonnen twee wedstrijden. Frans won één enkelwedtrijd. Ook het dubbel werd gewonnen door Taflan.

Het eerste team speelde tegen Herpen een prima wedstrijd. Jan van der Linden, Marco de Klijn en Rene van Dijk wonnen met 8-2 van Herpen. Voor Rene was het de eerste wedstrijd in Taflan 1. Hij kwam twee keer net te kort en wist één enkelwedstrijd te winnen. Jan en Marco waren scherp genoeg om alle enkelwedstrijden te winnen.

Voor Taflan 2 speelden Kevin Pluk, Joan Arts en Johan Smits. Ook dit leek een lastige wedstrijd te worden. Toch waren de spelers van Taflan vaak net iets scherper dan hun tegenstanders. Van de vier vijfgames gingen er drie naar Taflan. Johan was de sterkste van de avond met drie overwinningen. Joan en Kevin wonnen beiden twee keer. Samen speelden ze ook sterk in het dubbel en wisten ze deze in drie games te winnen. Iets wat het publiek wel jammer vond; zij hadden liever een paar extra games gezien.

Het derde team blijft doorstomen. Voor de tweede keer werd er met 9-1 gewonnen. Dit keer was Akris de tegenstander. Juan wist het één keer spannend te maken, maar won toch al zijn enkelwedstrijden. Ook Jurgen won alle drie zijn wedstrijden. Jeno moest in zijn laatste wedstrijd toestaan dat Akris toch een puntje mee mocht nemen naar Nijmegen.

Het enige team dat niet wist te winnen, was Taflan 5. Josina van Ras, Riky Sommers en Guus Lely speelden tegen Tafeltennis Nijmegen. Guus kwam deze wedstrijd net iets te kort en verloor al zijn wedstrijden. Josina won één enkelwestrijd. Riky sloeg twee keer toe. Zodoende verloor Taflan met 3-7.