Taflan/Gezonderwinkelen.nl 2 begint met overwinning

Voor Taflan één en twee is er dit jaar het een en ander veranderd. Het tweede team werkt dit seizoen samen met ttv Revanche uit Schaijk. Joan Arts en Kevin Pluk spelen samen met Daan Jans en Johan Smits. Ze komen uit voor Taflan, maar spelen hun thuiswedstrijden in Schaijk. De eerste wedstrijd speelden Daan, Kevin en Joan. Tegen Oni werd een mooie 4-6 overwinning behaald. Joan en Daan wonnen twee enkelwedstrijden. Kevin won er slechts één. Het dubbel werd door Daan en Kevin gemakkelijk gewonnen.

Het eerste team heeft versterking gekregen van Rene van Dijk. Rene hoefde de eerste wedstrijd niet te spelen. Tegen Kracht en Vriendschap waren Jan van der Linden, Marco de Klijn en Jorgen Bisschops opgesteld. Jan was ouderwets op dreef en won al zijn wedstrijden. Jorgen en Marco wonnen beiden twee keer. Door verlies in het dubbelspel stond er een 3-7 overwinning op het scorebord.

Ook in het derde team zijn wat verschuivingen geweest. Jurgen van de Broek is van team vier naar team drie gekomen. Na de eerste wedstrijd die Jurgen, Juan José van der Linden en Jeno Bongers speelden, is het duidelijk dat ze voor de titel gaan. Er werd maar liefst met 1-9 gewonnen. Alleen het enkelspel ging verloren.

Taflan vier zal het dit seizoen erg zwaar krijgen. Ze hebben wel versterking gekregen van Jan Verstegen. Jan speelde samen met Tiny Arts en Frans de Gruiter een goede eerste wedstrijd. Alle drie de spelers wisten één enkelwedstrijd te winnen. Al met al een knap begin van de competitie.

Ook het vijfde team van Taflan zal het na promotie van vorig jaar zwaar krijgen. Maar ook hier werd een goede eerste wedstrijd afgeleverd. Riky Sommers, Josina van Ras en Guus Lely bodem prima partij aan hun tegenstander. Riky was de sterkste Taflanner met twee overwinningen. Guus en Josina wonnen beide één enkelwedstrijd.