Marco laat zijn klasse zien bij jeugd Taflan 1

Op het laatste moment kon Marco Skwira toegevoegd worden aan het eerste jeugdsteam van Taflan/Gezonderwinkelen.nl 1. Hij mocht samen met Wik van Summeren en Joep Janssen het opnemen tegen Westa 1. Tegen een sterke tegenstander wisten ze zich goed staande te houden. Joep was de sterkste Taflanner met drie overwinningen. Marco wist in zijn debuutwedstrijd twee enkelwedstrijden te winnen. Wik verloor helaas al zijn enkelwedstrijden. Al met al werd er met 5-5 gelijk gespeeld.

Het tweede jeugdteam van Taflan/Revanche speelde met Nienke van der Ven en Stan Selten. Ook hier werd een mooie uitslag neergezet. Zowel Nienke als Stan wonnen beide twee enkelwedstrijden. Ook werd één dubbelwedstrijd gewonnen. Net als het eerste jeugdteam speelde ze met 5-5 gelijk.

Het eerste seniorenteam speelde hun eerste wedstrijd. Paul Sommers, Marco de Klijn en invaller Rene van Dijk wonnen met 6-4 van SMD. Paul was onverslaanbaar zowel in het enkel als het dubbel hij won al zijn wedstrijden. Marco won twee keer. Rene kwam iets te kort om voor een stunt te zorgen.

Het tweede team had het lastig. Tegen Shot speelden Kevin Pluk, Johan Smits en Daan Jans gelijk. Na een 4-1 voorsprong een teleurstellende uitslag. Johan was de sterkste met twee overwinningen. Kevin en Daan wonnen beide één enkelwedstrijd. Ook wonnen ze samen het dubbelspel.

Waar Rene als invaller niks wist te winnen in de hoofdklasse, wist hij wel twee wedstrijden te winnen bij Taflan 3. Samen met Jurgen van den Broek en Juan José van der linden wonnen ze met 6-4. Alle drie de spelers wonnen twee enkelwedstrijden.

Het vierde team speelde deze week niet. Taflan 5 verloor nipt met 4-6 van Oni. Guus Lely en Riky Sommers waren in goeden doen, beide wonnen ze twee enkelwedstrijden. Josina van Ras kwam niet tot scoren.

De komende week zal voor Taflan 3 een interessante wedstrijd worden. Tegen het op papier erg sterke TN 4 kunnen ze laten zien dat ze mee kunnen draaien om te prijzen.