Maximale score Taflan/Gezonderwinkelen.nl 4

Het vierde team, spelend met Frans de Gruiter, Josina van Ras en Riky Sommers had een goede avond. Er werd met 10-0 gewonnen. Ondanks het overwicht in de score, waren er een aantal spannende wedstrijden. Josina wist twee wedstrijden in vijf games te winnen. Ook Frans had voor één wedstrijd de volle vijf games nodig. Riky was deze avond oppermachtig en won al haar wedstrijden in drie games.

Het eerste team van Taflan moest aantreden met een invaller, daardoor speelden ze met Jan van der Linden, Rico Baars en invaller Kevin Pluk. Kevin mocht meteen aan de bak. Kevin speelde een goede wedstrijd en won uiteindelijk met minimaal verschil in de vijfde set en zette Taflan hiermee onverwacht op voorsprong. Taflan stoomde door winst van Jan en Rico in zowel het enkel- als het dubbelspel tot een 4-0 voorsprong. Jan verloor nipt in vijf zijn tweede enkelwedstrijd. Uiteindelijk stond er een 7-3 winst op het scorebord. Rico won al zijn wedstrijden, Jan won twee enkelwedstrijden en Kevin wist er een keer met de winst vandoor te gaan.

Het tweede team moest het opnemen tegen het ‘met materiaal spelende’ Shot. Een lastige avond stond ze te wachten. Met name Joan Arts en Rene van Dijk hadden het er zwaar mee. Kevin Pluk die zes enkelwedstrijden speelde, doordat hij ook bij Taflan 1 mocht invallen, had er minder problemen mee. Hij was in topvorm en won hier al zijn enkelwedstrijden en samen met Rene het dubbelspel. Daarnaast wonnen Joan en Rene beide één enkelwedstrijd. Hierdoor stond er een 6-4 overwinning op het scorebord.

Taflan drie speelde gelijk tegen Herpen. Jan Verstegen, Wiljan Toonen en Juan-José van der Linden wisten net niet te winnen. Na een stroef begin werd een 0-2 achterstand omgebogen tot een 5-4 voorsprong. Jan was aan zet om de eerste overwinning door te slaan, maar kwam de eerste twee games net te kort. De derde verloor hij duidelijk. Al met al stond er een nette 5-5 op het scorebord. Juan-José won twee wedstrijden, Wiljan en Jan beiden één. Daarnaast werd ook het dubbel gewonnen.