Eerste jeugdwedstrijden Taflan/Gezonderwinkelen.nl gespeeld

De eerste competitiewedstrijden zijn door de leden van Taflan in samenwerking met Smash’73 uit Uden gespeeld.

In het eerste team speelden Jochem en Ben twee wedstrijden. De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen TTCV 1. Ben en Jochem zaten vaak dicht bij een overwinning, maar wisten helaas geen wedstrijden te winnen. In hun tweede wedstrijd tegen Kruiskamp 1 begon Ben goed en won de eerste game makkelijk met 11-3. Daarna verloor hij helaas de wedstrijd met 11-9 in de laatste game. In de laatste wedstrijd kwam Ben op voorsprong, maar deze verloor hij net. Jochem trok steeds aan het kortste eind. Al met al een leerzame week. Over 3 weken in de volgende wedstrijd.

Team 2 speelde maar één ronde. Maksas vormde samen met Luc (Smash’73) een koppel. Na ongeveer een uur stond er een mooie 9-6 overwinning in games op het scorebord. Luc verloor de eerste wedstrijd met 1-2, waarna Maksas de stand gelijk trok door met 2-1 zijn volgende wedstrijd te winnen. Luc won zijn tweede enkelwedstrijd met 3-0 en Maksas verloor deze helaas met 3-0. Alles hing af van het dubbelspel. Door op de training goed geoefend te hebben wisten Luc en Maksas hier wel raad mee, ze wonnen met 3-0 en stelden daarmee de overwinning veilig.

Het derde team, spelende met Jelle en Lars (Smash’73) wist ook een overwinning binnen te slepen. Jelle en Lars wisten met minimaal verschil te winnen:  8-7 in games. Jelle won zijn wedstrijden met 3-0 en 2-1. En samen met Lars won hij ook het dubbel met 2-1. Lars verloor zijn enkelwedstrijden nipt.

Al met al speelden alle teams leuke en spannende wedstrijden. Team 2 en 3 wisten ook nog met winst huiswaarts te keren. Over drie weken is er weer een nieuwe ronde.