Mooie overwinning jeugd Taflan/Gezonderwinkelen.nl 3

Het derde jeugdteam van Taflan-Revanche wist een mooie 7-3 overwinning te behalen. Tyge van der Linden, Mathijs Voets en Nienke van der Ven speelden een prima wedstrijd. Alle drie wonnen ze twee enkelwedstrijden, daarnaast werd er één dubbelwedstrijd gewonnen.

Het eerste jeugdteam was deze week vrij in verband met een verzette wedstrijd. Op 6 en 27 november spelen de jeugdteams thuis in De Wis in Langenboom. Kom (als dat met de dan geldende coronamaatregelen mag) gerust een keer kijken.
Het eerste seniorenteam speelde een prima wedstrijd. Jan van der Linden, Marco de Klijn en Rico Baars wonnen met 9-1 van Slagvaardig. Alleen Rico verloor één wedstrijd. Waar het eerste team nog wist te winnen, verloor het tweede team met 1-9. Joan Arts wist de eer te redden door zeer knap van een van de sterkste spelers uit de competitie te winnen. Ook Taflan 3 had een zware avond. Rene van Dijk, Juan Jose van der Linden en Jurgen van de broek verloren met 4-6. Taflan 4 wist er deze week een gelijkspel uit te slepen. Wiljan was de sterkste met drie overwinningen. We eindigen waar we zijn begonnen. Het vijfde team wist met 9-1 te winnen. Een zeer mooie overwinning op Mitac.
Volgende week zullen alle teams weer thuis spelen. Vooral voor Taflan 2 zal het een zware week worden omdat ze tegen een van de kampioenskandidaten moeten.
Deze week is ook Sjors Sportief begonnen. Mocht je je niet opgegeven hebben en toch interesse hebben, neem dan contact op via taflanlangenboom@gmail.com of kijk op www.taflan.nl