Jeugd Taflan/gezonderwinkelen.nl 1 verplettert tegenstander

Het eerste jeugdteam van Taflan/Revanche verpletterde afgelopen zaterdag de tegenstander. Joep Janssen, Dion van Kessel en Wik van Summeren stonden pas in de allerlaatste wedstrijd toe dat hun tegenstanders één puntje kregen. Zowel Dion als Joep wonnen alle drie de wedstrijden. Wik verloor één enkelwedstrijd. Halverwege de competitie staan dit team op een knappe tweede plaats.
Het tweede jeugdteam van Taflan/Revanche had het lastiger. Nienke van der Ven, Mathijs Voets, Tyge van der Linden en Caylen Bos verloren met 7-3. Tyge was de sterkste Taflanner; hij won beide wedstrijden. Mathijs sloeg het derde punt binnen.
Ook bij de senioren werden er mooie resultaten behaald. Het eerste team van Taflan speelde 5-5 tegen TVO. Opvallend hierbij was dat Kevin Pluk als invaller met twee overwinningen een groot aandeel had in het gelijkspel. Het tweede team staat halverwege de competitie op een keurige derde plaats na een 7-3 overwinning. De verschillen zijn echter klein. Het derde team van Taflan verloor met 6-4. Rene van Dijk was met twee overwinningen de beste Taflanner.
De laatste twee teams speeldeN spannende wedstrijden. Taflan 4 speelde met twee personen. Toch wisten Jan Verstegen en Wiljan Toonen er een overwinning uit te slepen. Jan wist al zijn wedstrijden te winnen. Wiljan verloor één enkelwedstrijd. Ook het dubbel werd gewonnen. Hierdoor werd er dus met 6-4 gewonnen.
Waar Taflan 4 won, speelde Taflan 5 gelijk. Josian van Ras, Frans de Gruiter en Tiny Arts kwamen wel met 2-0 voor. Daarna ging het gelijk op en met een 5-4 achterstand mocht Frans proberen om de stand gelijk te trekken. Dat deed hij dan ook. Frans was de sterkste met twee overwinningen. Zowel Josina als Tiny wonnen één keer.
De komende week is het een weekje rust en zal er niet gespeeld worden. Uiteraard wordt er wel gewoon getraind. Wil je zelf een balletje komen slaan, kan dat altijd. Kijk even op www.taflan.nl. De jeugd speelt elke donderdag (behalve in de vakanties) van 17:45 tot 18:45 onder begeleiding van een gediplomeerd trainer. De senioren trainen één keer per twee weken onder begeleiding van een trainer.