Zware week voor Taflan/gezonderwinkelen.nl

Drie teams speelden deze week gelijk, de andere twee teams verloren. Ook de jeugdteams hadden het zwaar.

Het eerste team van Taflan, spelend met Rico Baars, Jan van der Linden en Marco de Klijn speelde tegen Bit.nl. Rico was de sterkste Taflanner met twee overwinningen. Zowel Jan als Marco wonnen één wedstrijd. Ook het dubbel werd door Taflan gewonnen. Taflan 1 blijft bovenin meedraaien en staat momenteel tweede op één punt achterstand op de nummer één.

Taflan 2 en 4 speelden ook gelijk. Voor Taflan 2 was dat een prima resultaat. Joan Arts wist zeer knap van de kopman wist te winnen. Bij het vierde team viel op dat Frans de Gruiter als invaller één wedstrijd wist te winnen.

Zowel team 3 als 5 verloren hun wedstrijd. Taflan 3 verloor met 7-3, waarbij Rene van Dijk twee enkelwedstrijden wist te winnen. Taflan 4 verloor met 6-4. Hierbij was Josina van Ras knap de kopvrouw met twee overwinningen.
De jeugd die voor Taflan/Revanche speelt, had het erg zwaar. Het eerste team verloor met 7-3. Joep Janssen en Dion van Kessel zorgden voor de punten voor Taflan. Wik van Summeren kwam net iets te kort om een wedstrijdje te winnen.

Het andere jeugdteam verloor met 10-0. Nienke van der Ven, Tyge van der Linden, Mathijs Voets en Caylen Bos kwamen net iets te kort. Tyge was wel twee keer heel dichtbij een overwinning; hij verloor twee keer in vijf sets.

Volgende week speelt Taflan 1 tegen de nummer één. Weten ze de koppositie te pakken? Ook voor het tweede team is de wedstrijd belangrijk. Ze spelen tegen een van de concurrenten voor degradatie. Ook Taflan 3, 4 en 5 hebben sterke tegenstanders. Net als andere weken moet ook onze jeugd weer spelen. Ditmaal spelen ze een uit wedstrijd.