Save the date! 23 augustus start het tafeltennisseizoen van Taflan/Gezonderwinkelen.nl weer

Na een jaar vol activiteiten en een heerlijk warme zomervakantie beginnen de tafeltennistrainingen weer. De jeugdgroep van Taflan wordt langzaamaan steeds groter. Vanaf 5 jaar kun je al meedoen, maar ook voor de oudere jeugd is er genoeg te leren.

Wil jij laten zien hoe snel, slim, behendig en sterk jij bent? Dan is tafeltennis dé sport voor jou! Taflan biedt verschillende mogelijkheden aan. Als je graag meer wil dan alleen trainen, dan kun je deelnemen aan verschillende toernooitjes waarbij leuke prijsjes te winnen zijn. Bij voldoende animo, kan er een competitieteam op de been gebracht worden. Wie weet ga jij dan deel uitmaken van het eerste jeugdteam van Taflan! Naast de trainingen vinden er genoeg andere leuke activiteiten plaats!

Bij Taflan kan zowel de beginnende als gevorderde tafeltennisser iedere donderdagavond een balletje slaan. Op donderdag 23 augustus van 17:45 t/m 18:45 vindt de eerste jeugdtraining plaats onder leiding van een gediplomeerd trainster. Op hetzelfde tijdstip kunnen ook de recreanten een balletje slaan. De senioren spelen van 20:00 t/m 21:30 uur.

Hopelijk kunnen we volgende week een hoop nieuwe gezichten verwelkomen!

Kom gerust vrijblijvend langs om kennis te maken. Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen naar taflanlangenboom@gmail.com of bellen naar 0485-371369