Tourspel-deelnemers en vrijwilligers bedankt!

Het Taflan Tourspel is een van de activiteiten van Taflan. We willen alle vrijwilligers bedanken voor hun hulp bij het Tourspel.

Maar dat is niet het enige. Uiteraard willen we iedereen ook uitnodigen om vrijblijvend een keer een balletje te komen slaan. De tafeltennistrainingen beginnen weer op 23 augustus.
De jeugdtrainingen vinden plaats op donderdag van 17:45 – 18:45 uur onder leiding van een gediplomeerd trainster. Op hetzelfde tijdstip slaan ook de recreanten een balletje in dezelfde zaal. Daarnaast is er nog een seniorengroep van 20:00 uur tot 21:30 uur. Wilt u meer informatie, dan kunt u mailen naar taflanlangenboom@gmail.com.

Naast tafeltennis is er ook dynamictennis. Dit jaar voor het eerst met een jeugdgroep. Er wordt gespeeld van 10:00 tot 11:00 door de jeugd. De senioren spelen van 10:30 tot 12:00 uur. Wilt u meer informatie, dan kunt u mailen naar taflandynamictennis@gmail.com.

Wij bedankten u voor uw deelname en wensen u nog een fijne vakantie en hopelijk zien we u volgend jaar weer terug bij het Tourspel of al eerder bij een van de trainingen.

Of misschien zien we u bij een van de Taflanactiviteiten zoals hier bij het zotte zomer festival.