Taflan/Gezonderwinkelen.nl 4 doet goede zaken.

Ondanks dat Taflan 4 het slechts met twee spelers moest opnemen tegen DNW, wisten Ramon Remmers en Jurgen van den Broek toch te winnen. Over deze wedstrijd valt niet veel te zeggen. Ramon en Jurgen waren oppermachtig en stonden slechts één game af. Uiteindelijk stond er dus een eindstand van 3-7 in het voordeel van Taflan op het scorebord.

Het eerste team had het een stuk lastiger. Jan van der Linden, Marco de Klijn en Jörgen Bisschops speelden tegen Velp. Jan verloor verassend zijn eerste wedstrijd. Gelukkig was Marco wel in vorm. Hij won al zijn enkelwedstrijden. Zowel Jan als Jörgen wisten één enkelwedstrijd te winnen waardoor een 5-5 eindstand op het scorebord kwam te staan.

Het tweede team heeft één van de concurrenten voor de titel op een kleine achterstand gezet. Tegen Hutaf werd er met 3-7 gewonnen. Rene van Dijk, Kevin Pluk en Joan Arts speelden goede wedstrijden. Kevin had twee keer pech door in de vijfde game met minimaal verschil te verliezen. Rene en Joan winsten alle wedstrijden te winnen. Al met al een mooie uitslag waarmee ze voorlopig de koppositie pakken.

Het derde team, Jan Verstegen, Wiljan Toonen en Juan-José van der Linden, had een lastige avond tegen Herpen 3. Jan Verstegen. Jan was één keer dichtbij een overwinning in het enkelspel waar hij in vijf games verloor. Ook het dubbelspel ging in vijf games verloren. Juan was de sterkste man van de avond; hij won alle drie zijn enkelwedstrijden waardoor er toch drie punten mee naar Langenboom gingen.

Taflan 5 moest op donderdag al spelen tegen ONI. RIky Sommers, Evie Schotanus en Josina van Ras behaalden een nette overwinning. Riky was ouderwets in vorm en won al haar wedstrijden. Evie was haar eerste wedstrijd dicht bij een overwinning, maar wist ze geen wedstrijd te winnen. Josina zorgde ook voor twee punten en samen met Evie wist Riky ook het dubbelspel te winnen. Al met al een 4-6 overwinning voor Taflan 5.