Mooie overwinning Taflan/gezonderwinkelen.nl 5

Het vijfde team, spelend met Josina van Ras, Guus Lely en Riky Sommers heeft een mooie overwinning op Revanche geboekt. Na een 2-2 tussenstand stoomde Taflan door naar een 7-2 voorsprong. De laatste wedstrijd ging helaas verloren, maar uiteindelijk stond er toch een mooie 3-7 overwinning op het scorebord. Riky was de sterkste van de avond met drie overwinningen. Guus en Josina wonnen beide twee enkelwedstrijden.

Het eerste team had een invaller nodig. Rene van Dijk was zo vriendelijk om de derde plek in te vullen, waardoor Jan van der Linden en Marco de Klijn toch met een voltallig team konden aantreden tegen Tafeltennis Nijmegen. Jan en Marco waren te sterk voor hun tegenstanders en wonnen al hun wedstrijden. Rene speelde erg sterk en had het ook verdiend om een wedstrijd te winnen. Helaas verloor hij al zijn wedstrijden nipt. Al met al een mooie 3-7 overwinning.

Taflan 2 blijft doorstomen. Dit keer was Oni het slachtoffer. Kenny Leijtens, Joan Arts en Kevin Pluk wisten met 1-9 te winnen. Zowel Kenny als Kevin wonnen alle drie hun wedstrijden. Joan verloor haar laatste wedstrijd, tevens haar eerste verloren wedstrijd van het seizoen. Al met al toch een nette ruime overwinning van Taflan 2.

Taflan drie blijft goed op dreef voor klassebehoud. In een poule van slechts vijf teams staan ze in de middemoot. Juan Jose van der Linden, Jan Verstegen en Wiljan Toonen speelden tegen Getave een lastige wedstrijd. Gelukkig is Juan nog altijd in vorm en wist hij weer drie wedstrijden te winnen. Samen met Jan won hij ook het dubbelspel. Jan zorgde ook nog voor één punt in het enkelspel. Al met al een 5-5 einduitslag.

Het vierde team is nog altijd op titelkoers. Ramon Remmers, Jurgen van de Broek en Frans de Gruijter gaven Revanche geen kans om te winnen. Ramon en Jurgen waren veel te sterk voor hun tegenstanders en wonnen alle drie de enkelwedstrijden. Frans wist ook nog een enkelwedstrijd te winnen. Er werd met 2-8 gewonnen. Ze staan inmiddels al 6 punten voor op de nummer twee.