Taflan/Gezonderwinkelen.nl 2 wint met grote cijfers

Taflan 2 speelde tegen een van de grote concurrenten voor de titel. Kenny Leijtens, Joan Arts en Kevin Pluk behaalden een grote, enigszins geflatteerde overwinning. Tegen Akris schoot Taflan goed uit de startblokken. Kenny, Joan en Kevin wonnen allemaal hun eerste enkelwedstijd en ook het dubbel was prooi voor Taflan. Daarna verloor Kenny zijn eerste enkelwedstrijd van het seizoen. Kevin en Joan stoomden door soms door. Enkele wedstrijden werden net in vijf games gewonnen. Van de vijf vijfsetters wist Taflan er vier te winnen. Al met al wist Taflan met 1-9 te winnen en staan ze halverwege de competitie bovenaan met zeven punten voor op de nummer twee.

Het eerste team moet ervoor zorgen dat ze over twee weken bij de beste vier teams uitkomen. Op deze manier garanderen ze volgend jaar een plek in de promotie hoofdklasse. Jan van der Linden, Jörgen Bisschops en Marco de Klijn hadden een zware avond. Tegen Herpen waar Marco de sterkste speler met drie overwinningen. Jan en Jörgen wonnen beiden één enkelwedstrijd. Het dubbel werd ook door Taflan gewonnen waardoor een 4-6 overwinning mee naar huis werd genomen.

Taflan 3 blijft goed presteren. Vooral dankzij Juan José van der Linden. Hij speelt een erg sterk seizoen en was ook tegen Hutaf de sterkste speler met drie overwinningen. Samen met Wiljan Toonen won hij ook het dubbel. Wiljan en Jan Verstegen wisten geen enkelwedstrijd te winnen. Hierdoor werd er met 6-4 verloren.

Voor Taflan 4 kunnen de bloemen alvast besteld worden. Deze week werd er weer ruim gewonnen. Frans de Gruijter, Tiny Arts en Ramon Remmers waren veel te sterk voor Smash 3. Frans verloor nog wel zijn eerste wedstrijd, maar daarna werd er geen wedstrijd meer afgestaan. Al met al een mooie 1-9 overwinning. Talfan 4 gaat ruim aan kop en zal dit ook niet meer uit handen geven.

Ook Taflan 5 mag stiekem gaan denken aan de titel. Guus Lely, Josina van Ras en Riky Sommers wisten ook hun vierde wedstrijd te winnen. Riky was de sterkste van de avond met drie overwinningen. Guus en Josina wonnen beiden twee wedstrijden. Al met al een mooie 3-7 overwinning.