Taflan/Gezonderwinkelen.nl 5 blijft goed scoren.

Het vijfde team speelde tegen Revanche 5, de nummer laatst uit de competitie. Guus Lely, Josina van Ras en Riky Sommers speelden een prima wedstrijd.  Taflan was een maatje te groot voor Revanche. Riky was wederom onverslaanbaar en won al haar wedstrijden. Guus en Josina wonnen beiden twee keer. Ook het dubbel werd gewonnen waardoor een mooie 8-2 uitslag op het scorebord kwam te staan.

Taflan 1 speelde tegen een concurrent voor de vierde plek in de poule. Als ze volgende week vierde of hoger staan is klassebehoud veiliggesteld. Tegen Hercules speelden Jan van der Linden, Jorgen Bisschops en invaller Kenny Leijtens tegen twee tegenstanders. Jan was als enige in goeden doen deze avond en won zijn twee overgebleven wedstrijden. Kenny en Jorgen wisten niets te winnen. Doordat Taflan het dubbelspel cadeau kreeg, wist Taflan met 6-4 te winnen.

Taflan 2 had een zware avond tegen Oni. Kenny Leijtens, Joan Arts en Kevin Pluk speelden niet hun beste wedstrijden. Toch werd er met 7-3 gewonnen. Iedereen wist twee wedstrijden te winnen. Ook werd het dubbelspel door Kevin en Joan gewonnen.

Het derde team van Taflan had ook een lastige avond. Jeno Bongers, Jan Verstegen en Juan Jose van der Linden speelden tegen Getave. Juan verloor zijn eerste enkelwedstrijd van het seizoen nipt in vier games. Hij herstelde zich daarna goed en won zijn andere twee enkelwedstrijden. Ook Jeno speelde sterk en won twee enkelwedstrijden. Al met al werd er met 4-6 verloren.

Taflan vier heeft zijn eerste wedstrijd verloren. Jurgen vd Broek, Frans de Gruiter en Tiny Arts verloren met 4-6. Jurgen was te sterk voor iedereen en won al zijn enkelwedstrijden. Tiny kwam te kort en wist niks te winnen. Frans zorgde voor het vierde punt.