Taflan/Gezonderwinkelen.nl 4 en 5 pakken titel.

Zowel het vierde als het vijfde team hadden nog slechts een paar punten nodig om kampioen te worden. Het vierde team deed dat overtuigend, bij het vijfde team bleef het lang spannend.

Taflan 4 moest nog drie punten halen om kampioen te worden. Dat bleek slechts een formaliteit. Pas na vijf wedstrijden wisten de tegenstanders het eerste punt te scoren. Ramon Remmers en Jurgen van den Broek waren onverslaanbaar dit seizoen en verloren beiden geen enkele wedstrijd. Deze wedstrijd speelden ze met Frans de Gruiter. Frans verloor twee enkelwedstrijden, desondanka stond er een 8-2 overwinning op het scorebord.

Het vijfde team van Taflan moest de nummer twee achter zich houden. Dat ging een stuk lastiger dan bij het vierde team. Gelukkig wist kopvrouw Riky Sommers haar hoofd koel te houden en won ze al haar wedstrijden. Josina van Ras wist ook nog één enkelwedstrijd te winnen. Guus Lely kwam net te kort en verloor al zijn wedstrijden.

Voor het eerste team stond er niks meer op het spel. Ook voor de tegenstanders uit Herpen viel er niks te halen. Jan van der Linden, Marco de Klijn en invaller Rene van Dijk speelden tegen twee man van Herpen. Marco speelde sterk en won beide wedstrijden. Jan en Rene wonnen beiden één keer. Al met al een 8-2 overwinning voor Taflan 1.

Taflan 2 mocht met het kampioenschap op zak een mooie score neer proberen te zetten. Rene van Dijk, Joan Arts en Kevin Pluk speelden de laatste wedstrijd gecontroleerd uit. Ook deze wedstrijd werd gewonnen. Kevin was de sterkste van de avond met drie fraaie overwinningen. Joan wist twee keer te winnen en Rene won één wedstijd. Ook werd het dubbelspel gewonnen waardoor er een 7-3 winst op het scorebord stond .

Het derde team had een wonder nodig om niet te degraderen. Jeno Bongers Wiljan Toonen en Juan Jose van der Linden wisten niet te winnen van de kampioen, iets wat wel nodig was om nog een heel kleine kans te maken op klassebehoud. Juan was de sterkste aan Taflan kant met twee overwinningen. Dit waren ook de enige gewonnen wedstrijden. Jeno kwam twee keer net te kort voor een overwinning. Er werd dus met 2-8 verloren.