Jeugd Taflan/Gezonderwinkelen.nl 2 pakt RBW-titel

Voor de jeugd wordt er elk half jaar een RBW-competitie georganiseerd. Deze competitie bestaat uit drie of vier rondes die op zondagochtend worden gespeeld. Taflan heeft hier samen met TTV Maashorst met twee teams deelgenomen.

Het tweede team bestaande uit Joep Janssen, Maksas Danilovas en Jelle Bosman speelde met de week beter. Dat was ook terug te zien in de uitslagen. Na een aantal spannende rondes waren ze bijna onverslaanbaar en wisten ze de titel in de wacht te slepen. Een mooi resultaat. Wie weet mogen ze het volgend jaar een stapje hoger nog een keer proberen.

Het eerste team spelend met Jochem Klerk, Bas Manders en Luc van de Burgt speelde in de sterkste klasse. Er was goed te zien dat de spelers van Taflan/Maashorst goed opletten tijdens de training. Ze speelden elke competitieronde iets beter. Ze moesten uiteindelijk genoegen nemen met een derde plek in de poule. Volgend jaar mogen ze proberen deze goede lijn door te trekken en hopelijk een plaatsje hoger te eindigen.

Na de laatste ronde zijn de ouders, begeleiders en spelers nog gezellig een frietje gaan eten bij de lokale snackbar. Een leuke afsluiting van een geslaagd seizoen.